Navnet Mivitotal er en forkortelse av Mi som i mineral, Vi som i vitamin og Total som symboliserer et omfattende inntak av vitaminer og mineraler.

Hos Mivitotal finner du et bredt utvalg av mineraler og vitaminer som er spesielt tilpasset for barn, tenåringer, mann, kvinner og seniorer. Vi har produkter med spesielle mineraler som magnesium og vitaminer som B-vitamin. 

Plantebasert plast

Produktene finnes i kapsler, brusetabletter, flytende og nå også som tabletter – du kan enkelt velge det som passer dine behov best.

Mivitotals utvalg av tabletter og flytende produkter er laget i Sverige og er tilgjengelig i bærekraftig produserte forpakninger av plantebasert plast. 

Kosttilskudd siden 1992

Mivitotal har vært på den svenske markedet siden 1992 da gründerne Per Rabe och Gøran Asp, sammen med Dr Donsbach fra USA, begynte å lansere kosttilskudd til helsekostbutikker rundt om i Sverige. I løpet av 1990-tallet utvidet selskapet og begynte å selge til nabolandene. 

I dag er Mivitotal et av de største varemerkene innen multivitaminer og mineraler og er representert i hele det nordiske markedet.

Mivitotal er et varemerke som tilhører Midsona Norge, som er en del av Midsona Group. Midsona eier en rekke selskaper innen helse og velvære i Norden og resten av Europa.

Mivitotal_bvitamin_800x800.jpg